Organisatie

Klein Poelhuis Installatietechniek is een moderne aanbieder van totaaloplossingen in de installatietechniek. Onze grote kracht schuilt in het creëren en realiseren van innovatieve, energiebewuste concepten met optimaal comfort. Wij beperken ons niet tot het leveren van vakwerk en betrouwbare 24-uursservice. We kijken graag verder. Over de volle breedte van het traject dragen we vanuit onze expertise bij aan het uiteindelijke resultaat.
Dat moet ook, want de techniek in de bouw wordt steeds geavanceerder. Alleen daarom al denken wij het liefst vanaf de schetsfase mee over de toepassing ervan. Daarbij zoeken we waar mogelijk de samenwerking met professionele partners die het eindproduct naar een nog hoger plan kunnen tillen; ketendenken is ons op het lijf geschreven.

 

De mens

Het woord 'installatietechniek' achter onze bedrijfsnaam zegt het al: in de wereld van Klein Poelhuis is techniek een belangrijke factor. Echter, techniek staat nooit op zichzelf. Het moet ook op de juiste manier worden toegepast, en dat is mensenwerk. Daarom stellen wij bij Klein Poelhuis de mens centraal. We besteden veel aandacht aan onze medewerkers en de manier waarop zij met hun werk bezig zijn.
Maar we verdiepen ons ook grondig in u, onze klant. We zorgen ervoor, dat we precies begrijpen wat u wilt. Zo kunnen we meer diepgang brengen in de oplossingen die we u bieden. Het verschil merkt u in de praktijk.

 
 

Overzicht vestigingen Call Center: 0543 - 561199