Over ons

Oplossingen die werken, vandaag én morgen

Klein Poelhuis Installatietechniek staat voor totaaloplossingen, vakwerk en betrouwbare service in de installatietechniek. Wij creëren en realiseren innovatieve, energiebewuste concepten met optimaal comfort. Daarbij dragen we over de volle breedte onze expertise aan, het liefst al vanaf de schetsfase. Als pure ketendenkers zoeken we waar mogelijk de samenwerking met professionele partners die het eindproduct naar een nog hoger plan kunnen tillen.

 

Medewerkers en opdrachtgevers

Onze medewerkers zijn thuis in alle installatiedisciplines, van luchtbehandeling tot (brand)beveiliging, van sanitair tot zonne-energie, van verwarming tot data- en telecommunicatie. Tot onze opdrachtgevers behoren institutionele beleggers, overheidsinstellingen, woningbouwverenigingen, aannemers, architecten, bedrijven, verenigingen van eigenaren en particulieren.

 

Kwaliteit

Hoe belangrijk de techniek ook is, bij Klein Poelhuis Installatietechniek stellen we de mens centraal. Wij kunnen als onderneming nog zoveel willen en nastreven, de kwaliteit van ons werk staat of valt natuurlijk met de mensen die het moeten doen. Daarom besteden wij veel aandacht aan onze medewerkers, hun opleiding en de manier waarop zij met hun werk bezig zijn.

 

Persoonlijke relaties

Daarnaast verdiepen we ons grondig in onze klanten, zodat we maximale diepgang kunnen brengen in de oplossingen die we hen bieden. Zakelijke klanten hebben bij Klein Poelhuis Installatietechniek altijd een directe contactpersoon op directieniveau, bij wie ze op elk gewenst moment met vragen of opmerkingen terecht kunnen. Wij vinden nu eenmaal dat goede persoonlijke relaties de beste bases vormen voor structureel succes.

Overzicht vestigingen Call Center: 0543 - 561199