Utiliteit

Utiliteitsbouw biedt de uitdagingen waar we voor staan
In de utiliteitsbouw behoort Klein Poelhuis tot de grotere spelers. Ons dienstenaanbod is zo breed dat we dagelijks een prominente en innovatieve rol spelen in meerdere miljoenenprojecten.

 

Ingenieuze ketenprestaties

Binnen ons complete werkveld is de utiliteitsbouw bij uitstek de discipline die de uitdagingen biedt waar onze medewerkers graag hun tanden in zetten. Bijvoorbeeld als het gaat om gebouwen waarin een combinatie van verwarming en koeling moet worden gerealiseerd met behulp van bodemwarmte. Of complete gebouwbeheersystemen waarbij via internet alles kan worden gemonitord en eventueel bijgestuurd, wat kostenbesparingen tot gevolg heeft. Ook hier is het meedenken met de opdrachtgever en betrokken leveranciers van groot belang. We werken graag in projecten waar elke specialist het beste uit zichzelf haalt, zodat we samen een topresultaat kunnen neerzetten.

 
De voordelen van lean
Het spreekt vanzelf dat wij de beginselen van ‘lean bouwen’ graag toepassen in de utiliteitsbouw. Juist bij de realisatie van grotere gebouwen en complexen kan deze efficiënte manier van werken ertoe bijdragen dat de kosten én de bouwtijd tot een minimum beperkt blijven.

 

Renovatie
Naast nieuwbouw zijn renovaties van zorgcomplexen, onderwijs- en kantoorgebouwen bij ons eveneens in vertrouwde handen. Daarnaast is de herontwikkeling van bestaande panden die een historisch erfgoed vertegenwoordigen een belangrijke tak van sport. Ook aan de renovatie van dit soort waardevolle objecten leveren wij gewaardeerde bijdragen.

Referenties
Overzicht vestigingen Call Center: 0543 - 561199