Woningbouw

Is de wereld van de energetische uitdagingen
In de seriematige woningbouw is Klein Poelhuis al sinds jaar en dag een bekende naam. In het verleden hebben we onze sporen vooral verdiend door vele duizenden woningen in grote en kleine projecten te voorzien van betrouwbare en betaalbare technische installaties. 

Vernieuwende oplossingen
Vandaag de dag zoeken we onze toegevoegde waarde in de woningbouw nadrukkelijk ook in het innovatief meedenken met onze opdrachtgevers. Waar mogelijk stellen we het gebruik van duurzame technieken voor, zoals warmtepompen en WKO-installaties (Warmte Koude Opslag).

Ook kunnen we op meerdere fronten bijdragen aan de realisatie van nulenergiewoningen. Bij dat alles bieden we doordachte oplossingen om de wat kostbaardere energiezuinige systemen toch toe te passen binnen gestelde budgetten. Daartoe ontwikkelen we prefabconcepten, die we op onze eigen productielocatie bouwen, waarna we ze in recordtijd in vele honderden woningen kunnen plaatsen. Deze manier van werken is extra kostenefficiënt doordat de concepten in kwestie met minimale aanpassingen ook elders kunnen worden ingezet.

Ook renovatie en individuele bouw
Naast nieuwbouw is Klein Poelhuis natuurlijk eveneens inzetbaar voor renovatieprojecten.
Wij bieden de aanpak en de capaciteit om elke klus te klaren, zelfs als het gaat om een complete wijk. Ook voor complexere individuele woningbouwprojecten met zwembaden, whirlpools en ander specifiek maatwerk kunt u op ons rekenen.

Referenties
Overzicht vestigingen Call Center: 0543 - 561199