Dienstverlening

Onze dienstverlening wordt aangepast aan de bedrijfsvoering van onze opdrachtgever
Wij werken met vaste servicemedewerkers per locatie zodat werkzaamheden op een efficiënte manier verricht kunnen worden. Medewerkers worden continu geschoold om te kunnen werken volgens geldende voorschriften en kwaliteitssystemen.

Wij bieden de volgende onderhoudsvormen:

  • Planmatig / Preventief onderhoud
  • Prestatiegericht onderhoud conform NEN 2767
  • Maatwerkonderhoud
  • Total Facility Management


Alle vormen kunnen worden gecombineerd met ons energyplus-concept. Bij het bepalen van de meest geschikte onderhoudsvorm houden we rekening met eventueel aanwezige Service Level Agreements (SLA´s). Voor de beoordeling gebruiken we Key Performance Indicators (KPI´s).

Onderhoudsadvies op maat
Op basis van uw productiedoelstelling, productieplanning en onderhoudsbudget voert Klein Poelhuis een inventarisatie uit. Op basis van deze inventarisatie zijn we in staat een gedegen onderhoudsadvies te geven. Per deelinstallatie geven we aan of deze correctief en/of preventief onderhouden dient te worden. De inspectiegegevens en de aard en hoeveelheid van storingen worden geanalyseerd. Indien uit de analyse blijkt dat uw installatie niet aan uw productiedoelstelling kan voldoen, zal door ons een modificatie worden geadviseerd.

Door een 24/7 storingsdienst is Klein Poelhuis in staat de schade van ongewenste uitval te beperken.
Door gericht onderhoud uit te voeren leveren we een optimale prijs/kwaliteitverhouding en haalt u het maximale rendement uit uw kostbare installatie.

Overzicht vestigingen Call Center: 0543 - 561199