E – Installaties

Beveiligingsinstallaties verminderen risico

Onze monteurs installeren, beheren en onderhouden beveiligingsinstallaties op maat. Inbraakdetectie, toegangscontrole, bewakingscamera’s; ook in deze branche weet Klein Poelhuis de weg. We inventariseren uw wensen en de risico’s en bieden u een passende oplossing.

Zonne-energie voor beter klimaat

Steeds meer mensen (en bedrijven) kiezen ervoor fossiele brandstoffen te weren en de energie te gebruiken die de natuur ons biedt. Wij installeren graag zonnepanelen voor u zodat ook u energie (en geld) kunt besparen en kunt bijdragen aan een beter klimaat.

Betrouwbare data- en telecommunicatie

Betrouwbare internet- en telefoonverbindingen zijn een must. Als u Klein Poelhuis inschakelt, weet u zeker dat u goed zit. Niet alleen krijgt u een gedegen advies en ook over een goede installatie en goede service hoeft u zich geen zorgen te maken.

Veilige en goed werkende elektra

Onze elektromonteurs zorgen voor een veilige en goed werkende elektra. Bij u thuis of op kantoor, maar ook industrieel kunnen wij u van dienst zijn. Van stopcontact tot schakelkast, van controle tot reparatie, Klein Poelhuis levert wat u vraagt.

Advies en installatie innovatieve domotica

De medewerkers van Klein Poelhuis vinden het een sport om op de hoogte te zijn van de laatste mogelijkheden op het gebied van domotica. U wilt via uw smartphone uw poort openen zodat u meteen kunt doorrijden? U wilt dat uw verwarming uitgaat zodra iedereen het huis heeft verlaten? Dat kan. In de zorg is ook veel te winnen door het gebruik van domotica. Wat te denken van bewegingssensoren of camera’s zodat medewerkers direct ingeseind worden als een bewoner hulp nodig heeft? Klein Poelhuis adviseert u graag.

Op de hoogte blijven: Weten waar onze medewerkers mee bezig zijn? Welke nieuwe technieken we gebruiken? Wat nieuw is in onze branche? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande link:

Klein Poelhuis Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!
KP Industrial Maintenance Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!