Specials

We zijn er trots op dat wij zo goed als iedere klus kunnen klaren. Buiten het traditionele installatiewerk, staat Klein Poelhuis bij opdrachtgevers bekend als ‘innovatieve meedenker’. We draaien onze hand niet om voor complexe installaties, daar houden we juist van.

Specialistenteam voor Marine/ offshore

Klein Poelhuis is gespecialiseerd in offshore installatiewerk. We bouwen nieuwe installaties, maar renoveren ook. Onder onze klanten kunnen wij al jaren Damen Shipyards, de Koninklijke Marine en de Belgische Marine rekenen. Onze specialistische installateurs werken op boorplatformen en hebben ook de expertise voor het werken op mijnenjagers en kruisers.

Zorg voor onverstoorde energielevering

Klein Poelhuis zorgt voor een onverstoorde energielevering. Wij nemen u het ontwerp, de aanleg, het onderhoud en het beheer van midden- en hoogspanningsinstallaties uit handen. Ook, en misschien wel juist, als dat betekent dat er met andere partijen gewerkt moet worden in de nabijheid van midden- en hoogspanning. Klein Poelhuis neemt desgewenst het veiligheidstoezicht op zich. Wij maken de benodigde calculaties, rekening houdend met belastingen, piekbelastingen en kortsluitstromen. We leggen de installatie aan, nemen deze in bedrijf en testen de beveiligingen op de juiste werking. Voor het onderhoud en beheer maken wij in overleg met u een onderhoudsplanning. Een veilig idee.
Klein Poelhuis Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!
KP Industrial Maintenance Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!