Industrie

Vraagt om inzicht en productiecontinuïteit

Van kleine maar complexe energievoorzieningsgebouwen tot laboratoria, cleanrooms en geavanceerde installaties in productiehallen: in de industriële wereld geldt Klein Poelhuis als een partij die écht iets toe te voegen heeft als het gaat om het realiseren en onderhouden van gebouwgebonden installaties.

Het belang van kwaliteit

Niet iedere installateur voelt zich thuis in de industrie. Wie niet genoeg kennis heeft van wat er gaande is, riskeert verstoring van het hele productieproces. Kennis en kwaliteit zijn hier dus bijna letterlijk van levensbelang. Daarom nemen wij de moeite om ons goed in te leven in onze industriële klanten. Wat speelt er, wat zijn de wensen en waar liggen de knelpunten? In samenspraak met onze opdrachtgever en betrokken leveranciers gaan we op zoek naar antwoorden die werken.

Meerwaarde Lange termijn

Mede gezien het belang van kwaliteit hebben wij met onze klanten in de industrie over het algemeen langetermijnrelaties. We vinden het zelf ook prettig om te werken voor bedrijven die verder kijken dan vandaag, juist omdat we daar onze kennis en kunde goed kwijt kunnen. En om de duurzaamheid van de relatie extra te ondersteunen, werken we uitsluitend met projectleiders die de industrie van binnenuit kennen en dus bijvoorbeeld weten hoe essentieel productiecontinuïteit is.

Op de hoogte blijven: Weten waar onze medewerkers mee bezig zijn? Welke nieuwe technieken we gebruiken? Wat nieuw is in onze branche? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande link:

Klein Poelhuis Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!
KP Industrial Maintenance Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!