“Meetbare toegevoegde waarde”

Spoedreparaties? Natuurlijk staan we altijd voor u klaar. Maar liever nog voorkomen we storingen. Goed preventief onderhoud kan uw bedrijf veel geld besparen. Niet alleen omdat u minder reparatiekosten heeft, maar ook omdat de continuïteit van uw productieproces beter gewaarborgd is.

Het belang van preventie

Wanneer zich ergens een storing voordoet, lossen we hem snel op en maken we meteen een grondige analyse van de situatie. We willen namelijk precies weten wat de achterliggende oorzaak is, zodat we kunnen voorkomen dat storingen zich blijven herhalen. Door elke storing vast te leggen in ons systeem, hebben we altijd een compleet en actueel overzicht van de onderhoudsgeschiedenis van uw bedrijf. Die gegevens kunnen we ook gebruiken als input voor de optimalisatie van uw machinepark.

Optimalisatie: van beter naar best

Bij het optimaliseren van machines werken we ‘van groot naar klein’; we beginnen bij de grove contouren en zoomen vervolgens steeds verder in op de details. Van elke gerealiseerde optimalisatie maken we een analyse met concrete cijfers, als basis voor nog verdere verbetering. Zo maken we onze toegevoegde waarde meetbaar.

Keuze uit drie serviceniveaus

Hoe intensief het onderhoud is dat wij voor u uitvoeren? Dat bepaalt u zelf. u kunt kiezen uit 3 niveaus:

  • Inspanningsverplichting
  • Resultaatverplichting
  • Prestatieverplichting

Het derde niveau is het meest intensief. Hier maken wij onze beloning afhankelijk van de resultaten die we behalen. een vorm van partnerschap dus, met een gedeeld belang in een goed renderende productie.

Klein Poelhuis Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!
KP Industrial Maintenance Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!