Bouw nieuw hoofdkantoor EQIN Botlek gestart - Klein Poelhuis

Bouw nieuw hoofdkantoor EQIN Botlek gestart

Laatste Nieuws

Met het ‘slaan van de eerste paal’ op 16 april is gestart met de nieuwbouw van het EQIN hoofdkantoor in de Botlek Rotterdam. EQIN grijpt de nieuwbouw aan om niet alleen hen kantoor te innoveren, maar ook om hun verkoop- en verhuurmagazijn samen te voegen. Bij het ontwerp en de inrichting van de nieuwbouw, het magazijn en het terrein is veel zorg en aandacht besteed aan veiligheid, één van de kernwaarden van EQIN. Aannemerscombinatie Van Wijnen-Voortman verzorgen samen met Forteck en Klein Poelhuis Installatietechniek de nieuwbouw voor EQIN. Het nieuwe pand zal naar verwachting in oktober 2018 klaar zijn.

Over EQIN
EQIN biedt innovatieve totaaloplossingen door de inzet van ons equipment en onze vakmensen. EQIN verkoopt en verhuurt tijdelijke energie, lucht, verlichting en lasinstallaties, gereedschappen en accessoires. Daarnaast verzorgen we opleidingen in lassen en pijpfitten en certificeringen.

Laatste nieuws

Op de hoogte blijven: Weten waar onze medewerkers mee bezig zijn? Welke nieuwe technieken we gebruiken? Wat nieuw is in onze branche? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande link:

Klein Poelhuis Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!
KP Industrial Maintenance Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!