Grondige verbouwing Crematorium Usselo - Klein Poelhuis

Grondige verbouwing Crematorium Usselo

Laatste Nieuws

Voor het Crematoria Twente zal Klein Poelhuis het volledige crematorium te Usselo (exclusief de crematieovens) in 4 fasen gaan verbouwen en compleet vernieuwen. Onze werkzaamheden zullen bestaan uit:
• Nieuwe luchtbehandeling
• Koeling en verwarming door middel van een VRF-systeem
• Volledige nieuwe elektrische en verlichtingsinstallatie

Eerste fasen:
De eerste fase zal naar verwachting drie maanden duren. Eerst worden de werkplekken, kantoren en de grootste gastenkamer onderhanden genomen. De grote ontvangstruimte bij ingang Zuid zal dan tijdelijk tevens dienen als ontmoetingsruimte na afloop van een crematieplechtigheid. Fase twee van de renovatiewerkzaamheden omvat de grote aula Zuid, die voor bezoekers het meest bekend is, en de familiekamers. Daarna zijn de kleine aula en de aula West en bijbehorende gastenkamers aan de beurt. Gedurende de uitvoering van de werkzaamheden zal het crematorium geopend blijven. Over anderhalf jaar moet de gehele verbouwing gereed zijn, is de planning van opdrachtgever Crematoria Twente.

Laatste nieuws

Op de hoogte blijven: Weten waar onze medewerkers mee bezig zijn? Welke nieuwe technieken we gebruiken? Wat nieuw is in onze branche? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande link:

Klein Poelhuis Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!
KP Industrial Maintenance Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!