Klein Poelhuis bundelt interne kennis en start haar eigen ingenieursbureau - Klein Poelhuis

Klein Poelhuis bundelt interne kennis en start haar eigen ingenieursbureau

Laatste Nieuws

Vanaf vandaag 1 Juli is Klein Poelhuis van start gegaan met haar eigen interne ingenieursbureau. Zowel op het gebied van projecten, klantenwerk en service & onderhoud kan het ingenieursbureau haar kennis leveren.
Vanaf het Programma van Eisen tot en met het Definitief Ontwerp denkt het ingenieursbureau mee aan het vinden van de beste technische oplossingen, eventueel en desgewenst in nauwe samenwerking met de externe installatieadviseur. Wat de wensen ook zijn, wij zorgen voor de juiste technische uitwerking. Wij doen dit met daadkracht en passie, maakbaar en vooral haalbaar en betaalbaar. Hoe groot, klein of ingewikkeld de vraag ook is.
Op deze wijze proberen wij in het allereerste stadium waardevol te zijn; bijvoorbeeld op het gebied van UAVGC-contracten. Na de ontwerp- en engineeringsfase zal er een overdracht plaatsvinden richting de uitvoering.
De vraagstukken waarvoor het ingenieursbureau goede oplossingen kan bieden en tevens haar specialistische kennis en kunde kan laten zien zijn onder andere:
• Technische innovaties
• Duurzaamheid
• Energieopslag
• Hoe gaan wij om met natuurlijke energiebronnen
• Ontwikkelingen op het gebied van waterstof
• Bodemenergie
Mocht u geïnteresseerd zijn in wat het ingenieursbureau voor u kan betekenen neem dan contact met ons op via het onderstaande telefoonnummer.
06 -21127577

Laatste nieuws

Op de hoogte blijven: Weten waar onze medewerkers mee bezig zijn? Welke nieuwe technieken we gebruiken? Wat nieuw is in onze branche? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande link:

Klein Poelhuis Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!
KP Industrial Maintenance Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!