Klein Poelhuis lanceert veiligheidscampagne! - Klein Poelhuis

Klein Poelhuis lanceert veiligheidscampagne!

Laatste Nieuws

Om medewerkers bewuster te maken van de risico’s die zij dagelijks trotseren op de bouwlocaties start Klein Poelhuis een veiligheidscampagne. Naast het vergroten van het veiligheidsbewustzijn bij de medewerkers in de buitendienst is het ook de bedoeling om de kantoormedewerkers veel meer bij veiligheid te betrekken.

Algemeen Directeur Erwin Berendsen en de Businessunitmanagers Rene Hekman en Edwin Hollander hebben zich ieder over een veiligheidsthema ontfermt. Deze thema’s zijn verder uitgediept in onderwerpen die zich laten vertalen in Toolboxen. “Het leuke is”, aldus Erwin Berendsen, “dat de onderwerpen zo gekozen zijn dat de beginletters van de onderwerpen, het woord Klein Poelhuis vormen!”. Dit maakt de campagne uniek en het blijft dicht bij de mensen.

Om alle medewerkers te benaderen zijn er videoboodschappen gemaakt, posters ontwikkeld en wordt er via infobulletins informatie gedeeld over gemelde incidenten, bijna ongevallen, ongevallen en de daarbij behorende verbeterprocessen.

Om de campagne een “smoel” te geven is een logo ontworpen die weergeeft wat Klein Poelhuis is, een Veelzijdig, Vakkundig en vooral Veilig bedrijf!

Laatste nieuws

Op de hoogte blijven: Weten waar onze medewerkers mee bezig zijn? Welke nieuwe technieken we gebruiken? Wat nieuw is in onze branche? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande link:

Klein Poelhuis Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!
KP Industrial Maintenance Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!