Opdracht Beele Fase 2 - Klein Poelhuis

Opdracht Beele Fase 2

Laatste Nieuws

Recentelijk is Beele Campus Sealing Valley Fase 1 opgeleverd, waarvoor Klein Poelhuis de technische installaties heeft verzorgd. Vorige week hebben we de officiële opdracht ontvangen voor Beele Fase 2. Inmiddels is deze fase van start gegaan (zoals op bijgaande foto’s goed te zien is) en zal de komende periode worden opgeschaald, gezien de oplevering eind 2020 gepland staat!

In deze fase wordt Beele uitgebreid met een Production Plant van bijna 5.0000 m2. Ook hiervoor zal Klein Poelhuis dezelfde functionele technische E/W- installaties verzorgen als in Fase 1. Dit met uitbreiding van de warmtepompinstallatie en de transportinstallaties. Evenals in Fase 1 worden er 2 LBK’s ,van elk 20.000m3/h, en een drycooler geplaatst.

In Fase 2 zullen naast Klein Poelhuis veelal dezelfde partijen betrokken zijn als bij Fase 1. We kijken dan ook uit naar de continuering van de goede samenwerking.

Laatste nieuws

Op de hoogte blijven: Weten waar onze medewerkers mee bezig zijn? Welke nieuwe technieken we gebruiken? Wat nieuw is in onze branche? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande link:

Klein Poelhuis Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!
KP Industrial Maintenance Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!