RONDLEIDING BEELE SEALING VALLEY - Klein Poelhuis

RONDLEIDING BEELE SEALING VALLEY

Laatste Nieuws

De afgelopen maanden is Klein Poelhuis druk aan het werk geweest met de nieuwbouw panden voor Beele Sealing Valley, in opdracht van Beele Engineering B.V. Omdat Klein Poelhuis en Beele het opleiden van talentvolle medewerkers hoog in het vaandel hebben, werden er op donderdag 16 januari twee klassen van Christelijk College Schaersvoorde rondgeleid door medewerkers van Klein Poelhuis.
Verschillende medewerkers van Klein Poelhuis hebben de diverse disciplines binnen de nieuwbouw panden onder de aandacht gebracht bij de leerlingen. De panden van Beele Engineering zijn zo energiezuinig mogelijk ontworpen, wat maakt dat er veel innovatieve technieken zijn gebruikt. Des te interessanter voor de leerlingen van Schaersvoorde. Met de rondleiding heeft Klein Poelhuis laten zien wat de leerlingen later kunnen neerzetten in het vakgebied installatie- en elektrotechniek. Een geslaagde ochtend voor de leerlingen!
Vragen over opleiden bij Klein Poelhuis? Of zelf leerling worden? Neem contact op met onze HR-afdeling!”

Laatste nieuws

Op de hoogte blijven: Weten waar onze medewerkers mee bezig zijn? Welke nieuwe technieken we gebruiken? Wat nieuw is in onze branche? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande link:

Klein Poelhuis Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!
KP Industrial Maintenance Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!