Onderwijs

Scholen kunnen beter presteren en besparen

Bezuinigingen en besparingen door de overheid zetten de kwaliteit van het onderwijs onder druk. Terwijl scholen juist voor de uitdaging staan om hun prestaties te verbeteren, ook waar het gaat om een duurzame aanpak. Scholen worden steeds meer verantwoordelijk voor hun eigen huisvesting, ook financieel. Het beschikbare budget is echter beperkt. Klein Poelhuis helpt scholen met effectieve en innovatieve oplossingen voor het technisch beheer van alle installaties en stelt scholen in staat om betere prestaties te leveren.

Minder kosten voor scholen én energie besparen

Klein Poelhuis biedt scholen een totaaloplossing waarin alle technische installaties aan bod komen: ·een energiebesparing door e.v.t. toepassing van LED-verlichting, warmtekrachtkoppeling en warmte/koudeopslag bijvoorbeeld. Innovatie in de onderwijsbranche is zoeken naar betere oplossingen om op beheerkosten en energiekosten te besparen, bijvoorbeeld door meting en verbetering van de luchtkwaliteit.

Op de hoogte blijven: Weten waar onze medewerkers mee bezig zijn? Welke nieuwe technieken we gebruiken? Wat nieuw is in onze branche? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande link:

Klein Poelhuis Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!
KP Industrial Maintenance Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!