Over ons

Over ons

Klein Poelhuis Installatietechniek staat voor totaaloplossingen, vakwerk en betrouwbare service in de installatietechniek. Wij creëren en realiseren innovatieve, energiebewuste concepten met optimaal comfort. Daarbij dragen we over de volle breedte onze expertise aan, het liefst al vanaf de schetsfase. Als pure ketendenkers zoeken we waar mogelijk de samenwerking met professionele partners die het eindproduct naar een nog hoger plan kunnen tillen.

Kwaliteit door aandacht voor de mens

Hoe belangrijk de techniek ook is, bij Klein Poelhuis stellen we de mens centraal. Wij kunnen als onderneming nog zoveel willen en nastreven, de kwaliteit van ons werk staat of valt natuurlijk met de mensen die het moeten doen. Daarom besteden wij veel aandacht aan onze medewerkers, hun opleiding en de manier waarop zij met hun werk bezig zijn.

Persoonlijke relaties zorgen voor diepgang

Wij verdiepen ons in onze klanten, zodat we maximale diepgang kunnen brengen in de oplossingen die we hen bieden. Zakelijke klanten hebben bij Klein Poelhuis Installatietechniek altijd een directe contactpersoon op directieniveau, bij wie ze op elk gewenst moment met vragen of opmerkingen terecht kunnen. Wij vinden nu eenmaal dat goede persoonlijke relaties de beste bases vormen voor structureel succes.

Missie

De ambitie van Klein Poelhuis is een professionele, klantgerichte en innovatieve organisatie te worden met gerichte aandacht voor alle medewerkers; een bedrijf met een positief imago in het oosten en midden van ons land; een bedrijf dat klantgerichtheid als zeer belangrijk beschouwt en daarnaar ook handelt; een bedrijf waarin het management oog heeft voor de medewerkers en deze stimuleert en begeleidt naar een hoger marktconform niveau en een bedrijf dat vooraan staat in het gebruik van innovatieve producten.

Visie

Klein Poelhuis streeft ernaar voorop te blijven lopen in het ontwikkelen van nieuwe betere bouwprocessen. Het resultaat daarvan moet zijn: duurzame, veilige, onderhoudsvriendelijke gebouwen met tevreden eigenaren en gebruikers. Deze gebouwen moeten bovendien op een efficiënte wijze tot stand komen, zodat fouten vermeden en dus (faal)kosten en tijd bespaard worden. Ons doel is om met elkaar en samen met alle stakeholders (van opdrachtgever tot nevenaannemer) projecten naar een hoger plan te tillen. Procesverbetering met middelen als BIM, SIM en LEAN waardoor het hele bouwproces – van voorbereiding tot en met nazorg – op de meest snelle en prettige manier verloopt door duidelijkheid, het nakomen van afspraken en het allerbelangrijkste: respect hebben voor elkaar.

Op de hoogte blijven: Weten waar onze medewerkers mee bezig zijn? Welke nieuwe technieken we gebruiken? Wat nieuw is in onze branche? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande link:

Klein Poelhuis Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!
KP Industrial Maintenance Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!