Crematorium, Almelo - Klein Poelhuis

Crematorium, Almelo

Project afbeelding

Onze klant:

Om te kunnen inspelen op veranderende behoeftes van mensen en de ontwikkelingen in de uitvaartwereld, zoals de voorkeur voor een steeds meer persoonlijke invulling van een uitvaart, dient het crematorium grondig te worden gerenoveerd. Ook nieuwe isolatie en een nieuw dak zijn nodig.

Project Details

Soort werk: Renovatie

Opdrachtgever: Crematoria Twente

Bruto vloeroppervlakte: 1.100 m²

Uitvoeringsperiode: januari t/m mei 2017

Bijdrage Klein Poelhuis

Bijdrage Klein Poelhuis:

De entree, de ontvangstruimte voor belangstellenden, de familiekamer en de aula van het crematorium in Almelo dienden te worden gerenoveerd. Ook de keuken en de gastenkamer kregen een opknapbeurt.
Klein Poelhuis controleert alle aanwezige technische installaties, voert zo nodig aanpassingen uit en vervangt deze waar nodig.

Resultaat

Alle 1.100 m² van het crematorium zijn weer helemaal van deze tijd.

Resultaat

Like What You See?

 Call Center: 0543 - 561199

©2018 Klein Poelhuis All Rights Reserved | Powered by SindsNu

Klein Poelhuis Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!