Cultural Education Center, Bilthoven - Klein Poelhuis

Cultural Education Center, Bilthoven

Project afbeelding

Onze klant:

In het Cultural Education Center in Bilthoven, zijn onder meer drie basisscholen, een peuterspeelzaal, buitenschoolse opvang, een bibliotheek en een dansschool gevestigd. Op de bovenste twee etages zijn twintig appartementen en een gemeenschappelijke ruimte gerealiseerd.

Project Details

Soort werk: Onderwijsgebouw

Opdrachtgever: Hegeman Bouw Vriezenveen BV

Bruto vloeroppervlakte: 10.700 m²

Uitvoeringsperiode: maart 2012 t/m augustus 2013

Bijdrage Klein Poelhuis

Bijdrage Klein Poelhuis:

We hebben het gebouw voorzien van energiebesparende warmte/koudesystemen met WKO warmtepompen en een klimaatdak. Het pand bevat energiemanagement met draadloze energiebemetering, daglichtregelingen en KNX lichtsturingen. Het gebouw is voorzien van een gebalanceerd ventilatiesysteem met CO2-meting per ruimte in het kader van Frisse Scholen concept.

Het project is volledig in BIM opgesteld en uitgevoerd om de kwaliteit van de voorbereidende werkzaamheden te verhogen en verspillingen en faalkosten in de uitvoering te verminderen.

Met betrekking tot lean hebben we een reductie in uren op de bouwplaats gerealiseerd van 9% ten opzichte van een traditionele aanpak.

Resultaat

Een centrum met innovatieve technieken dat alle gebruikers comfort biedt. Duurzaamheid, energiebesparing zijn hier de kernwoorden.


Like What You See?

 Call Center: 0543 - 561199

©2018 Klein Poelhuis All Rights Reserved | Powered by SindsNu

Klein Poelhuis Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!