Eaton, Hengelo - Klein Poelhuis

Eaton, Hengelo

Project afbeelding

Onze klant:

Eaton is een wereldwijde technologieleider in powermanagementoplossingen die elektrische, hydraulische en mechanische energie efficiënter, doelgerichter, veiliger en duurzamer in gebruik maken. Eaton zocht een onderhoudspartner.

Project Details

Soort werk: Preventief/correctief onderhoud uitrollen naar een prestatiecontract

Opdrachtgever: Eaton Industries te Hengelo

Bruto vloeroppervlakte: 16.000 m²

Uitvoeringsperiode: 3 jaar vanaf 12 februari 2014

Bijdrage Klein Poelhuis

Bijdrage Klein Poelhuis:

Wij onderhouden de werktuigbouwkundige installaties: van verwarming en koeling tot luchtbehandeling en gas en waterleidingen, de elektrotechnische installaties: stroom voor onder meer machinepark, verlichting en omroepinstallatie, de dakgoten, hemelwaterafvoeren en de hijs- en hefinstallaties. Daarnaast verzorgen wij het onderhoud van de beveiligingsinstallaties, zoals noodverlichting, alarminstallaties, brandmeldtoegangscontrolesysteem en gebouwbeheersysteem.

Klein Poelhuis zorgt tevens voor de coördinatie van aansturing tot uitvoer, van onderaannemerscontrole tot terugkoppeling aan Eaton ook bouwkundig. Ook het beheer en het onderhoud van de grootkeukeninstallatie, legionella preventie, Sprinkler en de persluchtinstallatie is de verantwoordelijkheid van onze medewerkers.

Resultaat

Eaton kan zich richten op de kernactiviteiten en kan volledig vertrouwen op Klein Poelhuis op het gebied van energie, productielijnen, machines en installatiegebied. Bovendien heeft Eaton via ons altijd alle kennis in huis om veranderingen en problemen rondom energie, machines en installaties lossen wij snel en vakkundig op.

Resultaat

Like What You See?

 Call Center: 0543 - 561199

©2018 Klein Poelhuis All Rights Reserved | Powered by SindsNu

Klein Poelhuis Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!
KP Industrial Maintenance Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!