Nationaal Museum Paleis Het Loo, Apeldoorn - Klein Poelhuis

Nationaal Museum Paleis Het Loo, Apeldoorn

Project afbeelding

Onze klant:

Het nationaal museum Paleis Het Loo wilde het hoofdgebouw in de toekomst kunnen aansluiten op duurzame koude-opwekking.

Project Details

Soort werk: Renovatie nationaal museum

Opdrachtgever: Rijksvastgoedbedrijf

Bruto vloeroppervlakte: ca. 6.000 m²

Uitvoeringsperiode: augustus 2013 t/m december 2015

Bijdrage Klein Poelhuis

Bijdrage Klein Poelhuis:

Wij vervingen in het paleis de luchtbehandelingskasten en luchtkanalen van het Corps De Logis Hoofdgebouw. Om in de toekomst te kunnen aansluiten op duurzame koude-opwekking diende tevens de wijze van ontvochtigen te worden aangepast. Verder zijn de bestaande brandkleppen vervangen door gestuurde brandkleppen met standsignalering. Ook zijn alle 200 keerkleppen in het hoofdgebouw en het stallencomplex vernieuwd om te voldoen aan huidige wet- en regelgeving.

Resultaat

In het voormalige paleis, dat stamt uit 1689 en dat zo’n 6.000 m2 beslaat en nu fungeert als nationaal museum, is het voor bezoekers aangenaam vertoeven.

Resultaat

Like What You See?

 Call Center: 0543 - 561199

©2018 Klein Poelhuis All Rights Reserved | Powered by SindsNu

Klein Poelhuis Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!