Stadskantoor, Enschede - Klein Poelhuis

Stadskantoor, Enschede

Project afbeelding

Onze klant:

Op de begane grond van het stadskantoor in Enschede, werd een gedeelte van het UWV ondergebracht.

Project Details

Soort werk: Verbouwing stadskantoor

Opdrachtgever: Dura Vermeer Onderhoud en Renovatie Hengelo BV

Bruto vloeroppervlakte: 900 m²

Uitvoeringsperiode: december 2015 t/m Juli 2016

Bijdrage Klein Poelhuis

Bijdrage Klein Poelhuis:

Wij installeerden klimaatplafonds, verplaatsten de paspomaatinstallatie en buizenpost en leverden en monteerden een extra koelmachine op het dak en pasten deze in in de bestaande installatie op de 5e verdieping.

Resultaat

Een moderne, comfortabele werkplek voor de medewerkers. Het Stadskantoor kan bezoekers in een mooi verbouwd pand gastvrij ontvangen.

Resultaat

Like What You See?

 Call Center: 0543 - 561199

Call Center:
0543 - 561199

Klein Poelhuis Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!