The Gallery, Enschede - Klein Poelhuis

The Gallery, Enschede

Project afbeelding

Onze klant:

The Gallery is een 300 meter lang modern gebouw voor hightech, innovatie, kennisvalorisatie- en innovatief ondernemerschap gelegen op de grens tussen het Business en Sciencepark en de Universiteit Twente.

Project Details

Soort werk: Renovatie kantoren

Opdrachtgever: The Gallery Universiteit Twente

Locatie: Enschede

Bruto vloeroppervlakte: 10.000 m²

Uitvoeringsperiode: maart t/m Augustus 2014

Bijdrage Klein Poelhuis

Bijdrage Klein Poelhuis:

Wij hebben onder meer de CV-installatie aangesloten op de stadverwarming, de GKW-installatie aangesloten op bestaande koelmachines, MV-installatie uitgevoerd inclusief luchtbehandelingskasten en luchtkanalen, de koud- en warmwater installaties verzorgd, evenals de persluchtinstallatie, de vacuüminstallatie en de regelinstallatie.

Ook voor elektrotechnische installaties als de 10 kV middenspanningsinstallatie, de spanningsrails 630A en 400A, de licht- en noodverlichtingsinstallatie, de camera- en data –installatie en toegangscontrole-installatie waren we verantwoordelijk.

Daarnaast verzorgde Klein Poelhuis domotica o.b.v. KNX uitlezen energiemeters, aansturing verlichting en zonwering.

Resultaat

The Gallery kan zich richten op haar bedrijven die zich met een goed gevoel kunnen door ontwikkelen.

Resultaat

Like What You See?

 Call Center: 0543 - 561199

©2018 Klein Poelhuis All Rights Reserved | Powered by SindsNu

Klein Poelhuis Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!