Service & Onderhoud

Natuurlijk is Klein Poelhuis 24/7 bereikbaar voor klanten, denken onze goed-opgeleide monteurs in oplossingen en handelen ze meteen. We gaan echter een stap verder. Al onze opdrachtgevers hebben één aanspreekpunt. Deze contractbeheerder is compleet op de hoogte van alle installaties die in uw pand aanwezig zijn. Onze klanten ontvangen regelmatig rapportages over het functioneren van de installaties. Klein Poelhuis doet zo nodig verbetervoorstellen en levert een meerjarenplanning zodat u precies weet waar u – in de toekomst- rekening mee kunt houden. Via het digitale klantenportaal van Klein Poelhuis, heeft u altijd en overal inzicht in storingsafhandelingen en installatiebeheer op afstand.

Snelle ramingen door team Klantenwerk+

Onze afdeling Service en Onderhoud heeft ook een team dat zich bezig houdt met snelle ramingen. Binnen enkele uren weet u precies voor welke prijs we uw installatie kunnen updaten of kunnen vervangen en hoeveel tijd dat vergt. Onze huidige klanten zijn zeer tevreden over dit team, omdat snel schakelen vaak veel geld bespaart.

Meldkamer

De meldkamer van Klein Poelhuis is 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar voor onze opdrachtgevers om alle storingen te registreren en te coördineren. Alle storingen die binnen het bereik van een overeenkomst vallen, zullen worden opgeheven volgens afgesproken procedures en protocollen. Het storingstelefoonnummer is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar bereikbaar. De meldkamer zal direct de storing doorgeven aan de verantwoordelijke storingsmonteur die dienst heeft. Deze kan indien nodig inloggen in het systeem. Dit geldt ook voor de storingen die overdag op de vestigingslocatie binnenkomen. Onze meldkamer is uitgerust met de modernste technieken. Ook bij storingen of uitval van de stroomvoorziening zijn er back-up systemen die het proces overnemen.

Maatwerkonderhoud

Voor elke situatie, hoe complex ook, kan samen met de opdrachtgever een maatwerkonderhoudscontract worden opgesteld. Onze ervaring helpt u de best passende vorm te kiezen om uw wensen in te vullen. Wij nemen hier altijd de 3 onderhoudssoorten in mee, te weten: – Gebruiksafhankelijk (GAO) – Storingafhankelijk (SAO) – Toestandsafhankelijk (TAO) Het plan zal opgebouwd worden op basis van deze 3 soorten onderhoud en geschreven worden op uw bedrijfsproces. Conform een matrix wordt uw onderhoudsplan op maat gemaakt en geschreven op uw core business.

Prestatiegericht onderhoud

Wij nemen de functionele verantwoordelijkheid van uw installatie over op basis van een langdurige samenwerking. Het onderhoud richt zich hier op het handhaven van de prestaties van de installaties. Wij voeren periodieke inspecties uit en verhogen de bedrijfszekerheid van de installaties. De opdrachtgever is uitsluitend strategisch bezig met sturen op basis van output. Dit gebeurt op basis van KPI’s (Kritische Prestatie Indicatoren) en managementrapportages. De gebruikte meetmethode die wij hierbij hanteren is de NEN 2767.

Preventief onderhoud

Door middel van het uitvoeren van inspecties, zorgt Klein Poelhuis dat u precies weet in welke staat uw installaties zich bevinden. We geven u onderhoudsadvies en kunnen aangeven wanneer vervanging aan de orde is.

Total facility management

Klein Poelhuis kan als u dat wilt, total facility management uitvoeren. We zorgen dan voor de hardware en software en coördineren alles op het gebied van bijvoorbeeld kantine, beveiliging, schoonmaak en de technische dienst. U heeft één aanspreekpunt en u krijgt één factuur Zo nemen we u veel werk uit handen en kunt u zich bezig houden met uw core business.

Op de hoogte blijven: Weten waar onze medewerkers mee bezig zijn? Welke nieuwe technieken we gebruiken? Wat nieuw is in onze branche? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande link:

Klein Poelhuis Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!
KP Industrial Maintenance Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!