Utiliteit

We werken steeds aan verschillende projecten op verschillende locaties. Alle ervaring die we daardoor in de loop der jaren hebben opgedaan, nemen we mee. Omdat we er ook een sport van maken om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen en mogelijkheden in ons vak, kan Klein Poelhuis garanderen dat wij ook u uitstekend van dienst kunnen zijn. Een winkel, een garage, een fabriek of een laboratorium? U zegt het maar.

Nieuwbouw tot in de puntjes

Kantoren, scholen, ziekenhuizen, laboratoria…; we hebben alle kennis en kunde in huis om uw nieuwbouwproject tot in de puntjes te verzorgen. Van A tot Z denken wij met u mee over duurzame en innovatieve installatieoplossingen. We zorgen voor zo laag mogelijke kosten en zorgen ervoor dat u de eerstkomende jaren geen omkijken heeft naar de installaties in uw nieuwe pand.

Renovatie op maat

Onze medewerkers zorgen niet alleen voor een gedegen renovatie van uw (bedrijfs) huisvesting, zij weten precies wat zij moeten doen om overlast tot een minimum te beperken. Klein Poelhuis zorgt ervoor dat u uw werkzaamheden gewoon kunt blijven uitvoeren en uw gasten en klanten zich welkom voelen als altijd. Het herontwikkelen van bestaande panden die een historisch erfgoed vertegenwoordigen, is voor ons een belangrijke tak van sport.
Wij zijn er trots op dat wij doen wat we afspreken, de geplande datum van oplevering halen wij in 99 procent van de gevallen.

Op de hoogte blijven: Weten waar onze medewerkers mee bezig zijn? Welke nieuwe technieken we gebruiken? Wat nieuw is in onze branche? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande link:

Klein Poelhuis Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!
KP Industrial Maintenance Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!