W – Installaties

Verstand van optimale luchtbehandeling

Goede ventilatie is van levensbelang. Klein Poelhuis is precies op de hoogte van alle wet- en regelgeving en weet ook de optimale luchtkwaliteit op een zo energiezuinige manier te bereiken. Onze installateurs zorgen ervoor dat het klimaat in uw pand of woning constant van goede kwaliteit is, het hele jaar door.

Sanitaire installaties van hoogwaardige kwaliteit

Bij Klein Poelhuis kunt u terecht voor alle sanitaire installatiewerk. Tapwater, warmwatervoorzieningen, sprinklerinstallaties, waterontharders… wij leveren u hoogwaardige kwaliteit. Uiteraard kunt u ook op dit vlak rekenen op onze goede service.

Verwarmingstechniek voor aangenaam binnenklimaat

Klein Poelhuis zorgt voor een aangenaam binnenklimaat. We adviseren over de beste oplossing voor woningen, appartementencomplexen, kantoorgebouwen of in industriepanden. Omdat wij ons al decennia op al deze markten -en meer- begeven, weten we welke techniek het beste bij u past. Ook voor het onderhoud van uw systeem zorgen wij desgewenst.

Koeltechniek voor alle branches

Ook voor het installeren en onderhouden van koel- en vriesinstallaties kunt u Klein Poelhuis inschakelen. Of het nu gaat om innovatieve koelsystemen in de transportbranche, airco’s in uw kantoorpand of koelvriescombinaties in de levensmiddelensector, we zijn u graag van dienst. Wij adviseren u graag over de wijze waarop u uw producten het best conserveert of uw ruimtes aangenaam koel houdt.

Warmtepomptechniek bespaart energie

Door middel van opgeslagen warmte uit de bodem of uit de lucht uw pand verwarmen of koelen? Klein Poelhuis heeft voor elke ruimte de beste technieken voor handen. We zorgen voor een zo hoog mogelijk comfort, we zorgen voor het besparen van energie. Goed voor ons klimaat en het reduceert kosten.

Snel handelen door gebouwbeheerssysteem

Door ons in een vroeg stadium bij uw plannen te betrekken, kan Klein Poelhuis u een optimaal gebouw beheers systeem leveren. Door alle installaties met elkaar te laten communiceren en op een centraal punt de software samen te brengen, wordt het u gemakkelijk gemaakt controle uit te voeren via internet. U ziet storingen meteen, evenals bijvoorbeeld het energieverbruik. U kunt meteen bijsturen waar nodig.

Op de hoogte blijven: Weten waar onze medewerkers mee bezig zijn? Welke nieuwe technieken we gebruiken? Wat nieuw is in onze branche? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande link:

Klein Poelhuis Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!
KP Industrial Maintenance Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!