Woningbouw

Energie besparen, rekening houden met het klimaat, terugdringen van het gebruik van fossiele brandstoffen. Klein Poelhuis weet precies welke maatregelen het beste werken.

Nieuwbouw of renovatie? Dat maakt voor ons geen verschil. We denken altijd met u mee en leveren passend en innovatief werk af. We zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Optimaal verantwoorde nieuwbouw

Klein Poelhuis is net zo bedreven in de installatie van een whirlpool of een zwembad in uw nieuwe huis, als bijvoorbeeld in de aansluiting van warmtepompen voor een hele nieuwbouwwijk. We leveren maatwerk op alle fronten en zorgen voor een optimaal verantwoord gebruik van energie en brandstoffen. We voorzien in betrouwbare en betaalbare technische installaties.

Nul op de meter

Klein Poelhuis is een innovatieve speler op de markt. Zo bouwen wij bijvoorbeeld prefab op onze eigen locatie, waardoor we deze in recordtijd kunnen plaatsen in honderden woningen. Hierdoor kunnen we wat meer kostbare energiezuinige systemen toch inpassen binnen het gestelde budget en dragen we bij aan de realisatie van nulenergiewoningen.

Nieuwste technieken in bestaande panden

Ook op het gebied van renovatie is Klein Poelhuis een goede partner. Onze jarenlange ervaring gecombineerd met kennis van de nieuwste technieken, levert u voordeel op. We zorgen ervoor dat woningen helemaal up-to-date worden afgeleverd, klaar voor de toekomst.

Op de hoogte blijven: Weten waar onze medewerkers mee bezig zijn? Welke nieuwe technieken we gebruiken? Wat nieuw is in onze branche? Meldt u zich dan aan voor onze nieuwsbrief via onderstaande link:

Klein Poelhuis Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!
KP Industrial Maintenance Oplossingen die werken, vandaag én morgen
Vul onderstaand contactformulier in en we nemen spoedig contact met u op!